Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23741
Назва: Моделювання системи управління витратами на підприємстві та визначення її впливу на результати фінансово-господарської діяльності (на прикладі ТОВ «Ватра-Укр»)
Інші назви: Cost management system modeling at an enterprise and determining its influence on financeeconomic activity results (LLC “Vatra-Ukr” as a case study)
Автори: Мессарош, Андрій Васильович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Мессарош А.В. Моделювання системи управління витратами на підприємстві та визначення її впливу на результати фінансово-господарської діяльності (на прикладі ТОВ «Ватра-Укр»): автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/ А.В. Мессарош— Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 10 с.
Дата публікації: лют-2018
Дата подання: лют-2018
Дата внесення: 19-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Кудлак, Віталій Ярославович
Члени комітету: Федорович, Роман Володимирович
УДК: 336.5
Теми: витрати, собівартість, фінансові результати, доходи, прибуток, рентабельність, конкурентоспроможність.
фінанси, банківська справа та страхування
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження виступає система управління витратами господарюючих суб’єктів в сучасних умовах вітчизняної економіки. Предметом дослідження є моделювання системи управління витратами на підприємстві та визначення її впливу на результати фінансово-господарської діяльності, на прикладі ТОВ «Ватра–Укр». У процесі написання магістерської роботи були використані наступні методи дослідження - монографічний, узагальнення, порівняння, групування при дослідженні теоретичної бази; графічний і табличний методи, аналіз коефіцієнтів, відносних показників при аналізі фінансової звітності та структури витрат підприємства; факторний аналіз, порівняльний аналіз при оцінюванні впливу витрат на фінансові результати підприємства та їх оптимізації. В магістерській роботі досліджено сутність, структуру та класифікацію витрат на підприємстві, з’ясовано чинники, що впливають на фінансові результати діяльності підприємства, визначено особливості формування витрат підприємства та розглянуто їх вплив на результати фінансово-господарської діяльності. Здійснено аналіз стану та структури витрат підприємства ТОВ «Ватра-Укр», а також проведено оцінку ефективності витрат виробничо-господарської діяльності підприємства. Запропоновано напрями стратегічного управління витратами на підприємстві, визначено мотиваційні аспекти зниження витрат виробничо-господарської діяльності підприємства, узагальнено напрямки вдосконалення системи управління витратами, як чинник зростання фінансово-господарських результатів діяльності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23741
Власник авторського права: © Мессарош А.В., 2018
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:072 — фінанси, банківська справа та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_мессарош.pdf256 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора