Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23736
Назва: Оптимізація фінансової стратегії кредитної установи на засадах формування структури активів та пасивів банку, на прикладі ПАТ «Державний ощадний банк України»
Інші назви: Optimization of credit institution financial strategy based on the formation of bank’s assets and liabilities structure (Public Joint Stock Company “State Savings Bank of Ukraine” as case study)
Автори: Пачашинська, Зоряна Віталіївна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Пачашинська З.В. Оптимізація фінансової стратегії кредитної установи на засадах формування структури активів та пасивів банку, на прикладі ПАТ «Державний ощадний банк України» : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/ З.В. Пачашинська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 15 с.
Дата публікації: лют-2018
Дата подання: лют-2018
Дата внесення: 19-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Крамар, Ірина Юріївна
Члени комітету: Федорович, Роман Володимирович
УДК: 336.7
Теми: фінансова стратегія, кредитний портфель, оптимізація, активи та пасиви, економічна ефективність
фінанси, банківська справа та страхування
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є ПАТ «Державний ощадний банк України», його діяльність та звітність. Метою дослідження виступає обґрунтування теоретичних основ стратегічного фінансового планування банку, розробка рекомендацій щодо його оптимізації на основі формування ефективної структури активів та пасивів ПАТ «Державний ощадний банк України». Методи дослідження, використані в ході написання роботи, включають загальнонаукові та емпіричні прийоми економічної науки, методи дедукції та індукції, синтезу та аналізу, економіко-математичного моделювання, а також методу порівняння та системного аналізу. У роботі розкрито сутність та роль фінансової стратегії кредитної установи; виділено основні методичні підходи до формування оптимальної структури активів та пасивів банку. Здійснено оцінку фінансових результатів діяльності ПАТ «Державний ощадний банк України». Розроблено рекомендації щодо оптимізації фінансової стратегії досліджуваного банку на засадах формування структури активів та пасивів. Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку банківської сфери в Україні. Обґрунтовано економічну ефективність запропонованих шляхів оптимізації фінансової стратегії даної банківської установи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23736
Власник авторського права: © Пачашинська З.В., 2018
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:072 — фінанси, банківська справа та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Пачашинська З.В..pdf378,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора