Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23705
Назва: Дослідження режимів роботи компенсуючих пристроїв у системі електропостачання столярної майстерні «Версаль»
Автори: Попович, Олександр Васильович
Бібліографічний опис: Попович О. В.. Дослідження режимів роботи компенсуючих пристроїв у системі електропостачання столярної майстерні «Версаль» : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „141 — електроенергетика, електротехніка та електромеханіка“/ О. В. Попович. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.
Дата публікації: 19-лют-2018
Дата подання: 19-лют-2018
Дата внесення: 19-лют-2018
Країна (код): UA
Науковий керівник: Решетник, Віктор Якович
Члени комітету: Лупенко, Анатолій Миколайович
УДК: 621.319.44
Теми: 141
електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
вплив вищих гармонік, резонансні явища, ступеневе регулювання, конденсаторна установка
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі проведено модернізацію системи електропостачання столярної майстерні «Версаль» для підвищення ефективності та надійності її роботи, а також здійснено дослідження режимів роботи компенсуючого пристрою з метою зменшення впливу резонансних явищ. Розглянуті причини та наслідки впливу резонансних явищ вищих гармонік на систему електропостачання столярної майстерні та розглянуто методи та заходи по їх зниженню. Вирішені основні питання з електропостачання і захисту силового електрообладнання столярної майстерні, розрахована і визначена встановлена потужність освітлювальних установок робочого і аварійного освітлення. Показано, що існуючі засоби від пошкоджень та коротких замикань виконують у повному обсязі покладені на них функції. У результаті досліджень виявлено, що при наявності в системі електропостачання столярної майстерні джерел вищих гармонік виникають резонанси струмів та напруг які призводять до погіршення якості електроенергії що в свою чергу негативно впливає на обладнання майстерні. За допомогою використання ступеневого регулювання потужністю конденсаторної установки в режимі реального часу можливо уникнути виникнення резонансних явищ в системі електропостачання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23705
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:141 — електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Попович.docx30,47 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора