Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23689
Назва: Методи візуалізації інформаційних ресурсів з використанням соціальних мереж
Інші назви: Methods of information resources visualization using social networks
Автори: Кормило, Ігор Васильович
Бібліографічний опис: Кормило І.В. Методи візуалізації інформаційних ресурсів з використанням соціальних мереж : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „122 — комп’ютерні науки“/ І.В. Кормило. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 2018.
Дата публікації: 16-лют-2018
Дата подання: 19-лют-2018
Дата внесення: 19-лют-2018
Країна (код): UA
Науковий керівник: Марценко, Сергій Володимирович
Теми: 122
комп’ютерні науки
Короткий огляд (реферат): У роботі були опрацьовані матеріали у відкритому доступі щодо напрямків досліджень: аналіз соціальних мереж та сигналів, інфографія (зокрема інфографіка), фоклсономія (тегування інформаційних ресурсів), теорія графів та ін. було проведено аналіз літературних джерел та огляд відомих математичних підходів до побудови математичних моделей відображення інформаційних ресурсів. Побудована інформаційна технологія візуалізації інформаційних ресурсів з використанням соціальних мереж. Практично реалізований сайт що містить інструменти візуалізації інформаційних ресурсів з використанням соціальних мереж. Запропоновано для візуалізації інформаційних ресурсів використати моделі на основі гіперграфу. Удосконалено інформаційну технологію візуалізації інформаційних ресурсів для соціальної мережі фейсбук. Вперше запропоновано для візуалізації в мережі фейсбук модель гіперграфа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23689
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:122 — комп’ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Кормило.pdf285,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора