Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23688
Назва: Підвищення ефективності функціонування системи обліку електроенергії ДП «Зірненський спиртовий завод»
Автори: Шетела, Іван Михайлович
Бібліографічний опис: Шетела І. М. Підвищення ефективності функціонування системи обліку електроенергії ДП «Зірненський спиртовий завод» : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „141 — електроенергетика, електротехніка та електромеханіка“/ І. М. Шетела . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.
Дата публікації: 19-лют-2018
Дата подання: 19-лют-2018
Дата внесення: 19-лют-2018
Науковий керівник: Буняк, Олег Андронікович
Члени комітету: Савків, Володимир Богданович
УДК: 621.311
Теми: 141
електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
система обліку електроенергії, ефективність, лічильник
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі на підставі проведеного аналізу АСКОЕ, технологічних розрахунках та прийнятих конструктивних рішеннях вирішено практичну проблему підвищення функціонування системи обліку електроенергії спиртового заводу. Проведено розрахунок повної потужності підприємства на чотирьох рівнях електропостачання за розрахунковими активним і реактивним навантаженнями цехів. Проведено техніко-економічне обґрунтування та необхідність зміни схеми електропостачання підприємства на розподільчій мережі 10 кВ. Проведені розрахунки короткого замикання, на підставі яких здійснено вибір комутаційного обладнання для захисту цехових ТП і електричного обладнання. На основі методу прогнозованих оцінок здійснено прогноз зниження споживання електроенергії на підприємстві. Проведений вибір трансформаторів струму та напруги на лінії 10 кВ для здійснення комерційного обліку та на цехових ТП для здійснення технічного обліку. Здійснено побудову автоматизованої системи контролю, обліку та управління енерговикористанням підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23688
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:141 — електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат_Шетела_І_М.docx34,5 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора