Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23680
Назва: Розробка заходів щодо зниження витрат електроенергії на підприємстві виробництва м’ясопродуктів
Автори: Домащук, Роман Миколайович
Бібліографічний опис: Домащук Р. М. Розробка заходів щодо зниження витрат електроенергії на підприємстві виробництва м’ясопродуктів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „141 — електроенергетика, електротехніка та електромеханіка“/ Р. М. Домащук . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Дата публікації: 19-лют-2018
Дата подання: 19-лют-2018
Дата внесення: 19-лют-2018
Країна (код): UA
Науковий керівник: Буняк, Олег Андронікович
Члени комітету: Мовчан, Леонід Тимофійович
УДК: 621.311.153
Теми: 141
електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
графік електричних навантажень, зниження втрат, система електропостачання
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі вирішено практичну задачу зниження витрат електроенергії підприємства по переробці м’ясопродуктів на основі вирівнювання графіків електричного навантаження. Проведений аналіз споживання електроенергії на підприємстві показав, що найбільші навантаження при роботі електроенергетичного обладнання приходяться на пікові навантаження в енергосистемі. Проведені розрахунки електричних навантажень підприємства з врахуванням зміни технологічного процесу виробництва, на підставі яких здійснено вибір електроенергетичного обладнання. Проведена оцінка впливу втрат в трансформаторах на нерівномірність графіків електричних навантажень показала, що після вирівнювання добового графіка електричних навантажень призвело економію коштів на 8,9 %. На основі розрахунків струмів короткого замикання здійснено вибір захисного обладнання на розподільних пунктах на стороні 0,4 кВ. Економічно обґрунтовані заходи щодо організації поточних і капітальних ремонтів і профілактичних випробувань, вимоги до експлуатаційного персоналу, організації знаходження та усунення пошкоджень електричного обладнання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23680
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:141 — електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат_Домащук_Р_М.docx30,82 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора