Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Rezultaty 1-7 z 7.
  • poprzedni
  • 1
  • następny
Pozycje polecane:
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Master Thesis202025-gru-2020Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники маслаКоваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna
Master Thesis201929-gru-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E.
Master Thesis202028-gru-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цехуОлекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna
Master Thesis20195-sty-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Master Thesis202028-gru-2020Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цехуБілоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna
Master Thesisgru-202314-sty-2024Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаРоган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna
Master Thesisgru-202314-sty-2024Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаКогут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna