Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23294

Назва: Система профілювання програмного забезпечення на платформі Java
Автори: Хрупалик, Андрій Андрійович
Бібліографічний опис: Хрупалик А.А. Система профілювання програмного забезпечення на платформі Java : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05010302 — інженерія програмного забезпечення“/ Кінах Я.І.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — ХХ с.
Хрупалик А.А. Система профілювання програмного забезпечення на платформі Java : автореферат дипломного проекту на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю „8.05010302 — інженерія програмного забезпечення“/ Кінах Я.І.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата публікації: 30-січ-2018
Дата внесення: 30-січ-2018
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Кінах, Ярослав Ігорович
УДК: 004.4
Теми: 8.05010302
інженерія програмного забезпечення
Java
JVM
hotspot
profiler
GC
JVMTI
програмне забезпечення
С++
Asm
Кількість сторінок: 6
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми роботи полягає в тому, що однією із найважливіших і найскладніших проблем для розробників програмного забезпечення є оптимізація коду з метою збільшення швидкодії ПЗ. Об’єктом дослідження є додаток для профілювання програмного забезпечення на платформі Java. Метою роботи є створення додатку для профілювання програмного забезпечення на платформі Java. Система розроблена за допомогою мови Java з використанням таких технологій як JMX, Java Agents, Java Instrumentation, бібліотеки ASM та з урахуванням специфіки віртуальної машини Hotspot. Система допомагає користувачеві дізнатися інформацію про виконання програмного забезпечення, а саме: статистику алокацій обєктів в тому числі і масивів, інформацію про використання методами процесорного часу у відсотковому співвідношенні, інформацію про поточки які запущені у системі.
Опис: Захист відбудеться 22 лютого 2018 р. о 9.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No31 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул. Руська, 56, навчальний корпус No1, ауд. 101
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23294
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:121 — інженерія програмного забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtoreferat.doc62 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Avtoreferat.djvu42,96 kBDjVuПереглянути/відкрити
Avtoreferat.pdf235,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Avtoreferat__COVER.png125,38 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора