Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22099

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorOurbanchik, E.
dc.contributor.authorMikhachou, M.
dc.contributor.authorBorsuk, E.
dc.contributor.authorУрбанчик, Е. Н.
dc.contributor.authorМихачев, Н. О.
dc.contributor.authorБорсук, Е. А.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:36Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:36Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationУрбанчик Е. Н. Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои / Е. Н. Урбанчик, Н. О. Михачев, Е. А. Борсук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 97–98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22099-
dc.format.extent97-98
dc.language.isoru
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleИзучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои
dc.title.alternativeStudy of the possibility of obtaining cereals based on bioactivated soybean grain
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc339.138
dc.identifier.citationenOurbanchik E., Mikhachou M., Borsuk E. (2017) Izuchenie vozmozhnosti polucheniia zernovykh napitkov na osnove bioaktivirovannoho zerna soi [Study of the possibility of obtaining cereals based on bioactivated soybean grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 97-98 [in Russian].
dc.contributor.affiliationУчреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage97
dc.citation.epage98
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.