Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22099
Başlık: | Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои |
Diğer Başlıklar: | Study of the possibility of obtaining cereals based on bioactivated soybean grain |
Yazarlar: | Ourbanchik, E. Mikhachou, M. Borsuk, E. Урбанчик, Е. Н. Михачев, Н. О. Борсук, Е. А. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Урбанчик Е. Н. Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои / Е. Н. Урбанчик, Н. О. Михачев, Е. А. Борсук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 97–98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Ourbanchik E., Mikhachou M., Borsuk E. (2017) Izuchenie vozmozhnosti polucheniia zernovykh napitkov na osnove bioaktivirovannoho zerna soi [Study of the possibility of obtaining cereals based on bioactivated soybean grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 97-98 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 11-Eki-2017 |
Date of entry: | 28-Eki-2017 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 339.138 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 97-98 |
Start page: | 97 |
End page: | 98 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22099 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-Study_of_the_possibility_97-98.pdf | 427,75 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-Study_of_the_possibility_97-98.djvu | 28,64 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-Study_of_the_possibility_97-98__COVER.jpg | 185,51 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.