Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22099

Název: Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои
Další názvy: Study of the possibility of obtaining cereals based on bioactivated soybean grain
Autoři: Ourbanchik, E.
Mikhachou, M.
Borsuk, E.
Урбанчик, Е. Н.
Михачев, Н. О.
Борсук, Е. А.
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Урбанчик Е. Н. Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои / Е. Н. Урбанчик, Н. О. Михачев, Е. А. Борсук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 97–98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Ourbanchik E., Mikhachou M., Borsuk E. (2017) Izuchenie vozmozhnosti polucheniia zernovykh napitkov na osnove bioaktivirovannoho zerna soi [Study of the possibility of obtaining cereals based on bioactivated soybean grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 97-98 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 11-říj-2017
Date of entry: 28-říj-2017
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 339.138
Number of pages: 2
Page range: 97-98
Start page: 97
End page: 98
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22099
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.