Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096
Titulua: | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні |
Beste titulu batzuk: | Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen |
Egilea: | Павлович, Марія Покотило, Олег Кравчук, Лариса Pavlovich, Mariya Pokotylo, Oleg Kravchuk, Larysa |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Павлович М. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні / Марія Павлович, Олег Покотило, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Pavlovich M., Pokotylo O., Kravchuk L. (2017) Zmina rN i OVP u fruktovykh sokakh pry okholodzhenni ta zamorozhuvanni [Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 94 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 11-Oct-2017 |
Date of entry: | 28-Oct-2017 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 94 |
Start page: | 94 |
End page: | 94 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94.pdf | 277,15 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94.djvu | 13,85 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94__COVER.jpg | 108,31 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.