Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093
Title: | Спосіб виробництва йогуртного соусу |
Other Titles: | Method of yogurt sauce manufacture |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Шинкарик, М. Давида, В. Krupa, O. Shynkaryk, M. Davyda, V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Крупа О. Спосіб виробництва йогуртного соусу / О. Крупа, М. Шинкарик, В. Давида // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 89–90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Krupa O., Shynkaryk M., Davyda V. (2017) Sposib vyrobnytstva yohurtnoho sousu [Method of yogurt sauce manufacture]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 89-90 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-Οκτ-2017 |
Date of entry: | 28-Οκτ-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.146.34. |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 89-90 |
Start page: | 89 |
End page: | 90 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90.pdf | 428,87 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90.djvu | 29,3 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPHNP_2017_Krupa_O-Method_of_yogurt_sauce_manufacture_89-90__COVER.jpg | 193,5 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα