Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorШинкарик, М.-
dc.contributor.authorДавида, В.-
dc.contributor.authorKrupa, O.-
dc.contributor.authorShynkaryk, M.-
dc.contributor.authorDavyda, V.-
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року-
dc.coverage.temporal11-12 october 2017-
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:35Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:35Z-
dc.date.created2017-10-11-
dc.date.issued2017-10-11-
dc.identifier.citationКрупа О. Спосіб виробництва йогуртного соусу / О. Крупа, М. Шинкарик, В. Давида // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 89–90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093-
dc.format.extent89-90-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"-
dc.titleСпосіб виробництва йогуртного соусу-
dc.title.alternativeMethod of yogurt sauce manufacture-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages2-
dc.subject.udc637.146.34.-
dc.identifier.citationenKrupa O., Shynkaryk M., Davyda V. (2017) Sposib vyrobnytstva yohurtnoho sousu [Method of yogurt sauce manufacture]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 89-90 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage89-
dc.citation.epage90-
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.