Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Шинкарик, М. | - |
dc.contributor.author | Давида, В. | - |
dc.contributor.author | Krupa, O. | - |
dc.contributor.author | Shynkaryk, M. | - |
dc.contributor.author | Davyda, V. | - |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | - |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:35Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:35Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | - |
dc.date.issued | 2017-10-11 | - |
dc.identifier.citation | Крупа О. Спосіб виробництва йогуртного соусу / О. Крупа, М. Шинкарик, В. Давида // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 89–90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22093 | - |
dc.format.extent | 89-90 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | - |
dc.title | Спосіб виробництва йогуртного соусу | - |
dc.title.alternative | Method of yogurt sauce manufacture | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.subject.udc | 637.146.34. | - |
dc.identifier.citationen | Krupa O., Shynkaryk M., Davyda V. (2017) Sposib vyrobnytstva yohurtnoho sousu [Method of yogurt sauce manufacture]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 89-90 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.citation.spage | 89 | - |
dc.citation.epage | 90 | - |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.