霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060
Title: | Оцінка якості меду різного ботанічного походження |
Other Titles: | Assessing the quality of honey of different botanical origin |
Authors: | Салєба, Л. В. Кудельська, А. В. Saleba, L. Kudelskaya, A. |
Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Салєба Л. В. Оцінка якості меду різного ботанічного походження / Л. В. Салєба, А. В. Кудельська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 38–39. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Saleba L., Kudelskaya A. (2017) Otsinka yakosti medu riznoho botanichnoho pokhodzhennia [Assessing the quality of honey of different botanical origin]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 38-39 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-十月-2017 |
Date of entry: | 28-十月-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 638.162 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 38-39 |
Start page: | 38 |
End page: | 39 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
References (Ukraine): | 1. Мед натуральний. Технічні вимоги : ДСТУ 4497:2005. – [Чинний від 28-01-2005]. – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 21 с. – (Національні стандарти України). |
References (International): | 1. Med naturalnyi. Tekhnichni vymohy : DSTU 4497:2005, [Chynnyi vid 28-01-2005], K. : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2007, 21 p, (Natsionalni standarty Ukrainy). |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39.pdf | 430,63 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39.djvu | 29,56 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39__COVER.jpg | 185 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.