Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060

Titel: Оцінка якості меду різного ботанічного походження
Övriga titlar: Assessing the quality of honey of different botanical origin
Författare: Салєба, Л. В.
Кудельська, А. В.
Saleba, L.
Kudelskaya, A.
Affiliation: Херсонський національний технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Салєба Л. В. Оцінка якості меду різного ботанічного походження / Л. В. Салєба, А. В. Кудельська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 38–39. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Saleba L., Kudelskaya A. (2017) Otsinka yakosti medu riznoho botanichnoho pokhodzhennia [Assessing the quality of honey of different botanical origin]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 38-39 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 638.162
Number of pages: 2
Page range: 38-39
Start page: 38
End page: 39
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Мед натуральний. Технічні вимоги : ДСТУ 4497:2005. – [Чинний від 28-01-2005]. – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 21 с. – (Національні стандарти України).
References (International): 1. Med naturalnyi. Tekhnichni vymohy : DSTU 4497:2005, [Chynnyi vid 28-01-2005], K. : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2007, 21 p, (Natsionalni standarty Ukrainy).
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!