Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21458
Назва: Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”)
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Бібліографічний опис: Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”)/ Укл.: Нагорняк Г.С. – Тернопіль: ТНТУ, 2017. – 264 с.
Дата публікації: 2017
Дата подання: 30-бер-2017
Дата внесення: 29-чер-2017
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль: ТНТУ
Теми: інновації
інноваційна політика
інноваційна діяльність
інноваційна активність
Кількість сторінок: 264
Короткий огляд (реферат): Проблемам інноваційної політики присвячені дослідження цілого ряду відомих вітчизняних та іноземних учених-економістів. Проте значна кількість питань щодо удосконалення організаційно-економічного механізму активізації інноваційної діяльності й досі залишаються не висвітленими і потребують теоретичного, методичного та практичного вирішення. Сучасний стан регулювання інноваційної діяльності поки-що не відповідає повною мірою вимогам сьогодення і не має необхідної комплексної методологічної основи. Інноваційні процеси, їх впровадження в нові технології, нові продукти є основою економічного розвитку. Для розвиненої економіки характерна конкуренція самостійних фірм, зацікавлених в оновленні продукції, наявності ринку конкуруючих нововведень.
Опис: Нинішній технологічний рівень економіки України не може розраховувати на масштабний вихід своєї продукції на світові ринки якщо врахувати, що розвинені країни не поспішатимуть створювати нових конкурентів. Тому лише вміле господарське використання науково-технічного та освітнього потенціалу є безальтернативним реальним шляхом інтегрування до європейського співтовариства, забезпечення суспільного добробуту європейського рівня. З цією метою держава повинна використати такий дієвий механізм впливу на забезпечення інноваційної перебудови структури економіки, як законодавче стимулювання інноваційної діяльності на всіх її етапах та створення такого нормативно-правового середовища, яке б найбільш сприяло розвитку високотехнічних галузей виробництва, стабілізації діяльності окремих підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21458
Власник авторського права: © Нагорняк Г.С.
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичний посібник.doc2,49 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора