Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20924
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіщук, Оксана Іванівна-
dc.date.accessioned2017-06-08T10:13:42Z-
dc.date.available2017-06-08T10:13:42Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОпорний конспект лекцій із дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів» для студентів факультету економіки і менеджменту зі спеціальності «Маркетинг» освітньо – кваліфікаційного рівня «бакалавр» / укл. : О.І. Міщук. — Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет ім. .Івана Пулюя, 2016. - 96 с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20924-
dc.language.isouken_US
dc.subjectзерноборошняні товариen_US
dc.subjectмолоко та молочні товариen_US
dc.subjectкондитерські виробиen_US
dc.subjectм'ясо та м'ясні виробиen_US
dc.titleОпорний конспект лекцій із дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів» для студентів факультету економіки і менеджменту зі спеціальності «Маркетинг» освітньо – кваліфікаційного рівня «бакалавр»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
dc.coverage.placenameТернопіль Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяen_US
dc.format.pages96-
dc.relation.referencesСПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 1. Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товароз¬навство продовольчих товарів. – К,: Лібра, 1997. 2. Справочник товароведа продовольственных товаров: В 2 т. – М.: Экономика, 1987. 3. Справочник по приемке, хранению и реализации продо¬вольственных товаров растительного происхождения. / Под ред. В.Е. Мицыка. – К.: Техника, 1991. 4. Справочник по приемке, хранению и реализации продо¬вольственных товаров животного происхождения / Под ред. В.Е.Мицыка. – К.: Техника, 1991. 5. Методичні вказівки щодо вивчення дефектів продовольчих това¬рів рослинного та тваринного походження. – К.: КТЕІ, 1994. 6. Боровикова А.А. и др. Товароведение продовольственных това¬ров. – М.: Экономика, 1988. 7. Задорожний У.М., Сирохман У.В. Товарознавство риби та рибних товарів. – К.: Лібра, 1999. 8. Коробкина З.В. Товароведение вкусовых товаров. – К.: Техни¬ка, 1985. 9. Ловачёв Л.Н., Мглинец А.И., Успенская Н.Р. Стандартизация и контроль качества продукции. – М.: Экономика, 1990. 10. Николаева М.А. Потери при хранении пищевых продуктов. – М.: ЗИСТ, 1980. 11. Николаева М.Н. Товароведение плодоовощных товаров. – М.: Экономика, 1990. 12. Рудавська Г.Б. Товарознавство молочних товарів: Навч. по¬сіб. – К.: КДТЕУ, 1998. 13. Смирнова Н.А. и др. Товароведение зерномучных и конди¬терских изделий. – М.: Экономика, 1989. 14. Смоляр В.И. Рациональное питание. – К.: Наук. думка, 1991. 15. Тищенко Є.В., Пономарьов П.Х. Товарознавство харчових жирів: Підручник – К.: КНТЕУ, 2000 р. 16. Новикова А.М., Голубкина Т.С., Никифорова Н.С., Прокофьева С.А., Товароведение и организация торговли продовольственными товарами. – М.: ИРПО; Изд. центр "Академия", 2000. 17. Кругляков Г.Н., Круглякова Г.В. Товароведение продовольственных товаров: Учебник. – Ростов н/Д: Изд. центр "МарТ", 1999.en_US
dc.coverage.countryUAen_US
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри промислового маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
продтовари 2d.doc1,2 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора