Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9424

Назва: Причини виникнення похибок при вимірюванні потужності, що затрачається на перемішування у фаршмішалці марки Л5-ФМБ
Автори: Цапяк, О.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Цапяк О. Причини виникнення похибок при вимірюванні потужності, що затрачається на перемішування у фаршмішалці марки Л5-ФМБ / Цапяк О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 44. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Tsapiak O. (2013) Prychyny vynyknennia pokhybok pry vymiriuvanni potuzhnosti, shcho zatrachaietsia na peremishuvannia u farshmishaltsi marky L5-FMB. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 44 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Конференція/захід: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Том: 1
Дата публікації: 25-кві-2013
Дата внесення: 16-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
УДК: 637.523
Діапазон сторінок: 44
Початкова сторінка: 44
Кінцева сторінка: 44
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9424
Перелік літератури: 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових і переробних виробництв / Закалов О.В. – Тернопіль: Видавництво ТДТУ, 2000. - 360 с.
2. Стренк Ф. Перемішування і апарати з мішалками/ Стренк Ф. – Санкт- Петербург: видавництво «Хімія» - 1975. – 384с.
References: 1. Zakalov O.V. Tekhnolohichne obladnannia kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstv, Zakalov O.V, Ternopil: Vydavnytstvo TDTU, 2000, 360 p.
2. Strenk F. Peremishuvannia i aparaty z mishalkamy/ Strenk F, Sankt- Peterburh: vydavnytstvo "Khimiia" - 1975, 384p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.