Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9418

Заглавие: Використання ємнісного методу при вимірювання вологості зерна у харчовій промисловості
Автори: Цапик, Т. Д.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Цапик Т. Д. Використання ємнісного методу при вимірювання вологості зерна у харчовій промисловості / Цапик Т. Д. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 42. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Tsapik T. D. (2013) Vykorystannia yemnisnoho metodu pry vymiriuvannia volohosti zerna u kharchovii promyslovosti. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 42 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Conference/Event: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Volume: 1
Дата на Публикуване: 25-Апр-2013
Date of entry: 16-Фев-2016
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 621.317.39
Page range: 42
Start page: 42
End page: 42
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9418
Content type: Article
Показва се в Колекции:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.