Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9388
Назва: | Випробування хлібопекарських печей |
Автори: | Пащинський, Д. Е. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Пащинський Д. Е. Випробування хлібопекарських печей / Пащинський Д. Е. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 27-28. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Pashchinskii D. E. (2013) Vyprobuvannia khlibopekarskykh pechei. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 27-28 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
Конференція/захід: | Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 25-кві-2013 |
Дата внесення: | 16-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2013 року 25-26 March 2013 |
УДК: | 637.523 |
Діапазон сторінок: | 27-28 |
Початкова сторінка: | 27 |
Кінцева сторінка: | 28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9388 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.