Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9355

Назва: Застосування вакуумування й підвищення тиску для шприцювання фаршу в облонки
Автори: Зоря, А.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Зоря А. Застосування вакуумування й підвищення тиску для шприцювання фаршу в облонки / Зоря А. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 15. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Zoria A. (2013) Zastosuvannia vakuumuvannia y pidvyshchennia tysku dlia shprytsiuvannia farshu v oblonky. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 15 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Конференція/захід: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Том: 1
Дата публікації: 25-кві-2013
Дата внесення: 16-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
УДК: 66.664
Діапазон сторінок: 15
Початкова сторінка: 15
Кінцева сторінка: 15
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9355
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.