Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9329

Tytuł: Використання ультразвукового методу вимірювання в’язкості при дозуванні продуктів у харчовій промисловості
Authors: Гаврон, О. З.
Козбур, І. Р.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Гаврон О. З. Використання ультразвукового методу вимірювання в’язкості при дозуванні продуктів у харчовій промисловості / Гаврон О. З., Козбур І. Р. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 6. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Havron O. Z., Kozbur I. R. (2013) Vykorystannia ultrazvukovoho metodu vymiriuvannia viazkosti pry dozuvanni produktiv u kharchovii promyslovosti. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 6 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Tom: 1
Data wydania: 25-kwi-2013
Date of entry: 16-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 62.521
Zakres stron: 6
Główna strona: 6
Strona końcowa: 6
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9329
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi