Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-9 зі 9 (час пошуку: 0.012 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations6-гру-20198-тра-2020Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло Дмитрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович
Methodical recommendations201824-гру-2018Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання»Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20207-лип-2020Науково-педагогічна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації.Андрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendationsлис-201724-січ-2018Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю»Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20175-гру-2017Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович
Methodical recommendations20207-лип-2020Переддипломна практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїАндрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations20236-чер-2023Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління інноваціями» для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20236-чер-2023Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління конкурентоспроможністю» для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчанняСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations202113-гру-2021Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Шерстюк, Роман Петрович; Sherstiuk, Roman; Малюта, Людмила Ярославівна; Maliuta, Liudmyla; Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, Igor