Hledat


Aktuální filtry:


Začít nové hledání
Přidat filtry:

Filtry použijte k upřesnění výsledků hledání.


Výsledky 1-10 z 10.
  • předchozí
  • 1
  • další
Odpovídající záznamy:
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Laboratory Instructions15-lis-201815-lis-2018Методичні вказівки до лабораторної роботи № 7 «Розробка системи керування гнучкою автоматизованою дільницею»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович
Laboratory Instructions15-lis-201815-lis-2018Методичні вказівки до лабораторної роботи № 6 «Розробка структурно-компонувальної схеми та алгоритму функціонування гнучкої автоматизованої дільниці»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович
Laboratory Instructions15-lis-201815-lis-2018Методичні вказівки до лабораторної роботи № 4 «Вивчення РТК завантаження штампувального обладнання»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович
Laboratory Instructions15-lis-201815-lis-2018Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 «Вивчення будови та програмування РТК свердління»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович
Laboratory Instructions15-lis-201815-lis-2018Методичні вказівки до лабораторної роботи № 1 «Вивчення будови та програмування РТК штампування»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович
Laboratory Instructions15-lis-201815-lis-2018Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 «Дослідження технологічності вузлів при роботизованому складанні»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович
Laboratory Instructions15-lis-201815-lis-2018Методичні вказівки до лабораторної роботи № 5 «Вивчення системи керування РТК завантаження штампувального обладнання»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович
Methodical recommendations25-říj-201827-říj-2018Методичні вказівки до практичних занять з курсу “Автоматизація виробничих процесів” для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович
Methodical recommendations25-říj-201827-říj-2018Конспект лекцій з курсу “Автоматизація виробничих процесів” для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович; Козбур, Ігор Романович
Methodical recommendations25-říj-201827-říj-2018Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Автоматизація виробничих процесів” для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Савків, Володимир Богданович; Михайлишин, Роман Ігорович