Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26014
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з курсу “Автоматизація виробничих процесів” для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: Савків, Володимир Богданович
Михайлишин, Роман Ігорович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з курсу “Автоматизація виробничих процесів” для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / В.Б.Савків, Р.І.Михайлишин. – Тернопіль: ТНТУ, 2018. – 47 с.
Дата публікації: 25-жов-2018
Дата подання: 25-жов-2018
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль, ТНТУ
Члени комітету: Стухляк, Петро Данилович
Теми: автоматизація
робототехніка
Кількість сторінок: 47
Опис: Методичні вказівки до практичних занять з курсу “Автоматизація виробничих процесів” для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26014
Власник авторського права: В.Б. Савків, Р.І. Михайлишин
Перелік літератури: 1. Галыбин Н.С. Гидравлический привод систем управления – М.: Машиностроение, 1972. – 376 с. 2. Герц Е.В., Крейнин г.В. Расчет пневмоприводов – М. .: Машиностроение, 1975. – 272 с. 3. Дмитриев В.Н., Радецкий В.Г. Основы пневмоавтоматики – М..: Машиностроение, 1973. – 360 с. 4. Погорелов В.Н., Тюшев В.С. Гидропневмопривод и автоматика – Л.: Издательство СЗПИ,1968. – 431 с. 5. Автоматические линии в машиностроении: Справочник / Под ред. Волчкевича – М.: Машиностроение, 1984. – Т 1, 2, 3. 6. Волчкевич Л.И. Надёжность автоматических линий. – М.: Машиностроение, 1969. – 309 с. 7. Сальников Р.И. и Орл. Орловського ОЯ Проектирования гибких производственных систем. – Л. : Машиностроение, 1990. – 333 с. 8. Автоматизированные системы управления предприятиями и объединениями. Под ред. Соломина М. А. М.: Экономика. 1985. –248с. 9. Спыну Г.А. Промышленные роботы. Конструирование и применение – К.: Вища школа, 1991. – 311 с. 10. Гибкое автоматизированое производство / Под ред. С.А. Майорова, Г.В. Орловського. – Л.: Машиностроение, 1985. – 454с. 11. Юревич Е.И. Основы робототехники. -Ленинград: Машиностроение,1985. - 271 с. 12. Асфаль Р. Роботы и автоматизация производства. - М.: Машиностроение, 1989. - 448 с. 13. Белянин П.Н. Промышленные роботы и их применение:Робототехника для машиностроения. - Второе издание, переработанное и дополненное. - М.: Машиностроение, 1983. - 311 с. 14. Гавриш А.П., Ямпольский Л.С. Гибкие робототехнические системы:Учебник .-К.:Высшая школа,1989 .-407 с. 15. Гибкие автоматизированные производственные системы/Под общ. ред. Л.С. Ямпольского .-К.:Техніка,1985 .-280 с. 16. Гибкие производственные системы, промышленные роботы, робототехнические комплексы:В 14 кн..Кн. 5:Промышленные роботы/Под ред. Черпакова Б.И.-М.:Высшая школа,1990 .-94 с. 17. Гибкие производственные системы, промышленные роботы, робототехнические комплексы:В 14 кн..Кн. 6:Робототехнические комплексы/Под ред. к.т.н.Б.И.Черпакова .-М.:Высшая школа,1989 .-95 с. 18. Козырев Ю.Г. Промышленные роботы:Справочник .-М.:Машиностроение,1983 .-376 с. 19. Промышленные роботы:Конструирование, управление, эксплуатация. Учебное пособие для втузов/Костюк В.И., Гавриш А.П., Ямпольський Л.С.,Карлов А.Г.-К.:Вища школа,1985 .-359 с. 20. Робототехнические системы и комплексы: Учебное пособие для вузов/ И.И.Мачульский, В.П.Запятой, Ю.П.Майоров и др. Под ред. И.И.Мачульского. М.: Транспорт, 1999, 446 с. 21. Спыну Г.А. Промышленные роботы. Конструирование и применение:Учебное пособие .-2-е изд., перераб. и доп.-К.:Вища школа,1991 .-312 с. 22. Технологические основы ГПС:Учебник для студентов машиностр. спец. вузов/Под. ред. Ю.М.Соломенцева .-Москва:Машиностроение,1991 .-240 с. 23. Хартли Дж. ГПС в действии .-Производственное издание .-М.:Машиностроение,1987 .-328 с. 24. Чижов А. А., Федоровский Л. М. Автоматическое регулирование и регуляторы в пищевой промышленности. М.: Пищевая промышленность. 1974. -264с. 25. Цейтинин Г. Е., Хархота А. Г. Применение роботов в пищевой промыщленности. К.: Урожай. 1988. –179с. 26. Проць Я., Данилюк О., Савків В. Автоматизація виробничих процесів ТДТУ. 2005. – 264 с.
Тип вмісту : Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prak_AVP_2018.pdfМетодичні вказівки до практичних занять з курсу “Автоматизація виробничих процесів” для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»1,41 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора