Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7646

Назва: Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі
Інші назви: Basic principles and stages of creative activity to construct a new product in the confectionery industry
Автори: Зелена, Анна Петрівна
Вовк, Ірина
Zelena, Anna
Vovk, Iryna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Зелена А. П. Основні принципи та етапи творчої діяльності зі створення нового продукту в кондитерській галузі / Анна Зелена, Ірина Вовк // Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“, 27 березня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 125.
Bibliographic description: Zelena A., Vovk I. (2015) Osnovni pryntsypy ta etapy tvorchoi diialnosti zi stvorennia novoho produktu v kondyterskii haluzi [Basic principles and stages of creative activity to construct a new product in the confectionery industry]. Materials of the Fourth International Scientific Conference "Innovative aspects of resource-use" (Tern., 27 March 2015), pp. 125 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“
Журнал/збірник: Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“
Дата публікації: 27-бер-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 27 березня 2015 року
27 March 2015
УДК: 331
Діапазон сторінок: 125
Початкова сторінка: 125
Кінцева сторінка: 125
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7646
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015 р.
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-практична конференція „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.