Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6503

Tytuł: Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом
Inne tytuły: Definitions cytotoxicity whey powder enriched magnesiumand manganese
Authors: Кочубей-Литвиненко, Оксана
Олішевський, Валентин
Маринін, Андрій
Бабко, Євген
Дмитруха, Наталія
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Olishevsky, Valentyn
Marinin, Andrii
Babko, Evgen
Dmytrukha, Nataliya
Akcesoria: Національний університет харчових технологій, Україна
Інститут медицини праці АМН України, Україна
Cytat: Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом / Оксана Кочубей-Литвиненко, Валентин Олішевський, Андрій Маринін, Євген Бабко, Наталія Дмитруха // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 161-162. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Kochubei-Lytvynenko O., Olishevsky V., Marinin A., Babko E., Dmytrukha N. (2015) Vyznachennia tsytotoksychnosti sukhoi molochnoi syrovatky, zbahachenoi mahniiem i manhanom [Definitions cytotoxicity whey powder enriched magnesiumand manganese]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 161-162 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.344
57.083
Zakres stron: 161-162
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6503
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi