Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6440

Title: Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом
Other Titles: Extruding mixture with grain crops flaxseed extract
Authors: Шаповаленко, О. І.
Янюк, Т. І.
Шаран, А. В.
Тракало, Т. О.
Shapovalenko, O.
Yaniuk, T.
Sharan, A.
Trakalo, T.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, Т. О. Тракало // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 49. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Shapovalenko O., Yaniuk T., Sharan A., Trakalo T. (2015) Ekstruduvannia sumishi zernovykh kultur z llianym ekstraktom [Extruding mixture with grain crops flaxseed extract]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 49 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-okt-2015
Date of entry: 21-dec-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 636.085.55
Page range: 49
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6440
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
References (Ukraine): 1. J.P. О‘Doherty M.I. Effect cooper and fat on nutrient utilization, digestive enzyme activities, and tissue mineral levels in weanling pigs. – 1996. – №3. – Vol. 13. – P. 143–152.
2. Афанасьев В.А. Теория и практика специальной обработки зерновых компонентов в технологии комбикормов. – Воронеж: ВГУ, 2002. – 296 с.
References (International): 1. J.P. O‘Doherty M.I. Effect cooper and fat on nutrient utilization, digestive enzyme activities, and tissue mineral levels in weanling pigs. – 1996. – No 3. – Vol. 13. – P. 143–152.
2. Afanasev V.A. Teoriia i praktika spetsialnoi obrabotki zernovykh komponentov v tekhnolohii kombikormov. – Voronezh: VHU, 2002. – 296 p.
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!