Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4633

Назва: Пристрій для розточування ущільнюючих циліндричних канавок під гільзи блоків циліндрів
Інші назви: Device for boring sealing cylindrical grooves for sleeves of engine blocks
Устройство для расточки уплотнительных цилиндрических канавок под гильзы блоков цилиндров
Автори: Ляшук, Олег Леонтійович
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Ляшук, Олег Леонтиевич
Бібліографічний опис: Патент 61216 UA, МПК B23B 35/00. Пристрій для розточування ущільнюючих циліндричних канавок під гільзи блоків циліндрів [Текст] / Ляшук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 11.07.2011.
Patent 61216 UA, MPK B23B 35/00. Device for boring sealing cylindrical grooves for sleeves of engine blocks [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych (Ukraine) - publ. 11.07.2011.
Патент 61216 UA, МПК B23B 35/00. Устройство для расточки уплотнительных цилиндрических канавок под гильзы блоков цилиндров [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич (Украина) - опубл. 11.07.2011.
Дата публікації: 11-лип-2011
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 35/00
способи розточування, свердління або обробки, що вимагає використання розточувальних або свердлильних верстатів
використання допоміжного обладнання для цього
Короткий огляд (реферат): Пристрій для розточування ущільнюючих канавок під гільзи блоків циліндрів, який виконано у вигляді рухомого штока, циліндричного корпуса з конусною поверхнею, яка є у взаємодії з радіальними розточувальними різцями, базуючих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що рухомий шток по зовнішньому діаметру виконано у вигляді шліців, які по посадці ковзання є у взаємодії з внутрішнім шліцьовим отвором циліндричного корпуса з можливістю відносного переміщення, а нижній кінець якого виконано у вигляді конусної поверхні, а по зовнішньому діаметру зверху циліндричний корпус є у взаємодії з підтискною втулкою з можливістю відносного переміщення, яка знизу фланцем жорстко закріплена до верхнього торця верхньої конічної центрувальної втулки, яка зовнішньою конусною поверхнею є у взаємодії з конічною поверхнею нижньої центрувальної втулки, на зовнішній циліндричній виточці якої жорстко встановлено внутрішнім діаметром підшипник кочення, який зовнішнім діаметром встановлено у внутрішній діаметр циліндричного підшипникового корпуса, нижній циліндричний бурт якого зовнішнім діаметром є у взаємодії з внутрішнім отвором блока циліндра, в якому необхідно розточувати ущільнюючі канавки, а з нижнього торця верхньої конічної центрувальної втулки рівномірно по колу виконано три радіальні пази, які є у взаємодії з радіальними розточувальними різцями, які відтиснуті до осі циліндричного корпуса за допомогою відтискних пружин, які встановлені на циліндричних втулках радіальних розточувальних різців зі сторони ріжучих елементів, крім цього ці різці торцевими конусними поверхнями є у взаємодії з конусною поверхнею циліндричного корпуса, а знизу конічна центрувальна втулка закрита кришкою, яка внутрішнім діаметром є у взаємодії з нижнім різьбовим кінцем рухомого шліцьового штока, на зовнішньому діаметрі якого нагвинчена гайка, яка верхнім торцем є у взаємодії з нижнім торцем кришки, крім цього верхня конічна центральна втулка зверху через підтискну втулку підтиснута пружиною стиснення, яка встановлена на зовнішньому діаметрі циліндричного корпуса, а верхній його торець є у взаємодії з притискною втулкою, яка внутрішнім отвором є у взаємодії з шліцами рухомого шліцьового штока.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4633
Інші ідентифікатори: 61216
Власник авторського права: ® Ляшук Олег Леонтійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2011



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.