Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4084

Tytuł: Поворотний пристрій
Inne tytuły: Rotary device
Поворотное устройство
Authors: Васильків, Василь Васильович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Харий, Юрій Богданович
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Cytat: Патент 17391 UA, МПК B23Q 7/08. Поворотний пристрій [Текст] / Пилипець Михайло Ількович, Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович, Харий Юрій Богданович (Україна) - опубл. 15.09.2006.
Patent 17391 UA, MPK B23Q 7/08. Rotary device [Text] / Pylypets Mykhailo Ilkovych, Radyk Dmytro Leonidovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych (Ukraine) - publ. 15.09.2006.
Патент 17391 UA, МПК B23Q 7/08. Поворотное устройство [Текст] / Пилипец Михаил Илькович, Радик Дмитрий Леонидович, Василькив Василий Васильевич (Украина) - опубл. 15.09.2006.
Data wydania: 15-wrz-2006
Date of entry: 24-wrz-2014
Słowa kluczowe: B23Q 7/08
за допомогою напрямних або жолобів
Abstract: Поворотний пристрій, що виконаний у вигляді нерухомого корпусу, поворотної плити, вертикального привідного штока, встановленого з можливістю провертання, який відрізняється тим, що в центральній частині нерухомого корпусу виконано вертикальний циліндричний виступ, в нижній і верхній частинах якого розміщені підшипники, в які встановлено вертикальний привідний шток, що жорстко прикріплений до поворотної плити з можливістю провертання навколо осі, а знизу до поворотної плити жорстко прикріплене конічне зубчасте колесо, яке є у взаємодії з двома конічними зубчастими шестернями, які розміщені в діаметрально протилежних напрямках відносно осі вертикального привідного штока і встановлені обома кінцями зовнішніх діаметрів маточин на підшипниках, вмонтованих в чотирьох стійках нерухомого корпусу, а внутрішніми шліцевими отворами є у взаємодії з зовнішніми шліцевими поверхнями торцевих втулок, які встановлені своїми внутрішніми різьбовими отворами на відповідних гвинтах, кінці яких встановлені в стінки опорної стійки, виконаної у вигляді стакана, дном якого є нерухомий корпус, та у вертикальний циліндричний виступ нерухомого корпусу, при цьому на крайніх гладких частинах гвинтів встановлені підп’ятники з можливістю осьового переміщення і обертового руху, а між торцевими поверхнями підп’ятників і внутрішніми краями стінки опорної стійки встановлені пружні гвинтові спіралі, які своїми відігнутими кінцями з однієї сторони жорстко встановлені в підп’ятниках, а з другої - в стінці опорної стійки, крім цього гвинти застопорені фіксаторами, які жорстко закріплені до стінки опорної стійки, у верхній торцевій поверхні якої по всьому периметру встановлені тіла кочення, які є у взаємодії з транспортною доріжкою поворотної плити з можливістю провертання поворотної плити в той чи інший бік на кут, значення якого зв’язане з величиною вихідного положення торцевої втулки відносно підп’ятника і визначається за залежністю:
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4084
Inne identyfikatory: 17391
Właściciel praw autorskich: ® Пилипець Михайло Ількович, Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович, Харий Юрій Богданович
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:2006



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi