Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4084

Назва: Поворотний пристрій
Інші назви: Rotary device
Поворотное устройство
Автори: Васильків, Василь Васильович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Харий, Юрій Богданович
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 17391 UA, МПК B23Q 7/08. Поворотний пристрій [Текст] / Пилипець Михайло Ількович, Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович, Харий Юрій Богданович (Україна) - опубл. 15.09.2006.
Patent 17391 UA, MPK B23Q 7/08. Rotary device [Text] / Pylypets Mykhailo Ilkovych, Radyk Dmytro Leonidovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych (Ukraine) - publ. 15.09.2006.
Патент 17391 UA, МПК B23Q 7/08. Поворотное устройство [Текст] / Пилипец Михаил Илькович, Радик Дмитрий Леонидович, Василькив Василий Васильевич (Украина) - опубл. 15.09.2006.
Дата публікації: 15-вер-2006
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23Q 7/08
за допомогою напрямних або жолобів
Короткий огляд (реферат): Поворотний пристрій, що виконаний у вигляді нерухомого корпусу, поворотної плити, вертикального привідного штока, встановленого з можливістю провертання, який відрізняється тим, що в центральній частині нерухомого корпусу виконано вертикальний циліндричний виступ, в нижній і верхній частинах якого розміщені підшипники, в які встановлено вертикальний привідний шток, що жорстко прикріплений до поворотної плити з можливістю провертання навколо осі, а знизу до поворотної плити жорстко прикріплене конічне зубчасте колесо, яке є у взаємодії з двома конічними зубчастими шестернями, які розміщені в діаметрально протилежних напрямках відносно осі вертикального привідного штока і встановлені обома кінцями зовнішніх діаметрів маточин на підшипниках, вмонтованих в чотирьох стійках нерухомого корпусу, а внутрішніми шліцевими отворами є у взаємодії з зовнішніми шліцевими поверхнями торцевих втулок, які встановлені своїми внутрішніми різьбовими отворами на відповідних гвинтах, кінці яких встановлені в стінки опорної стійки, виконаної у вигляді стакана, дном якого є нерухомий корпус, та у вертикальний циліндричний виступ нерухомого корпусу, при цьому на крайніх гладких частинах гвинтів встановлені підп’ятники з можливістю осьового переміщення і обертового руху, а між торцевими поверхнями підп’ятників і внутрішніми краями стінки опорної стійки встановлені пружні гвинтові спіралі, які своїми відігнутими кінцями з однієї сторони жорстко встановлені в підп’ятниках, а з другої - в стінці опорної стійки, крім цього гвинти застопорені фіксаторами, які жорстко закріплені до стінки опорної стійки, у верхній торцевій поверхні якої по всьому периметру встановлені тіла кочення, які є у взаємодії з транспортною доріжкою поворотної плити з можливістю провертання поворотної плити в той чи інший бік на кут, значення якого зв’язане з величиною вихідного положення торцевої втулки відносно підп’ятника і визначається за залежністю:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4084
Інші ідентифікатори: 17391
Власник авторського права: ® Пилипець Михайло Ількович, Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович, Харий Юрій Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2006



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.