Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3938

Títol: Верстат для проточування і профілювання гвинтових елементів шнекових механізмів
Altres títols: Workbench for turning screw elements of screw conveyors
Станок для протачивания винтовых элементов шнековых механизмов
Autor: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Ігор Богданович
Гудь, Віктор Зеновійович
Лещук, Роман Ярославович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hud, Viktor Zenoviiovych
Leschuk, Roman Yaroslavovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Игорь Богданович
Гудь, Виктор Зеновьевич
Лещук, Роман Ярославович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 61353 UA, МПК B21D 11/06. Верстат для проточування і профілювання гвинтових елементів шнекових механізмів [Текст] / Лещук Роман Ярославович, Васильків Василь Васильович, Гевко Ігор Богданович, Гудь Віктор Зеновійович (Україна) - опубл. 17.11.2003.
Patent 61353 UA, MPK B21D 11/06. Workbench for turning screw elements of screw conveyors [Text] / Hevko Ihor Bohdanovych, Leschuk Roman Yaroslavovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Hud Viktor Zenoviiovych (Ukraine) - publ. 17.11.2003.
Патент 61353 UA, МПК B21D 11/06. Станок для протачивания винтовых элементов шнековых механизмов [Текст] / Гевко Игорь Богданович, Лещук Роман Ярославович, Василькив Василий Васильевич, Гудь Виктор Зеновьевич (Украина) - опубл. 17.11.2003.
Data de publicació: 17-de -2003
Date of entry: 24-de -2014
Paraules clau: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Resum: Верстат для проточування і профілювання гвинтових елементів шнекових механізмів, який виконаний у вигляді станини, шпиндельного вузла, механізмів подачі, формоутворення і приводів верстата, пневмоциліндра, задньої і передньої бабок, супортів поперечного і повздовжнього і різцетримача, який відрізняється тим, що шпиндельний вузол виконаний у вигляді шпинделя, на якому встановлено гвинтову заготовку по посадці ковзання з кроком, не меншим від 1,5...2 витків, з правої сторони якої виконаний двосторонній зовнішній наскрізний паз, в який встановлено розрізну шайбу, яка контактує з підпірною шайбою, торець якої має форму гвинтової заготовки, яка контактує з гвинтовим елементом, в середину гвинтової заготовки вставлені розпірні гвинтові елементи аналогічних розмірів, але меншого зовнішнього діаметра, їх кількість визначена величиною кроку гвинтової заготовки, з другого кінця гвинтова заготовка контактує з циліндричним виступом шпинделя, лівий кінець шпинделя встановлений на дві або більше пар підшипників і з’єднаний з пневмоциліндром з можливістю осьового і кругового переміщення, задня бабка виконана у вигляді калібра з внутрішнім циліндричним отвором діаметром, більшим від зовнішнього діаметра гвинтової заготовки, довжиною, більшою від довжини гвинтової заготовки, задня бабка оснащена приводом осьового переміщення.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3938
Altres identificadors: 61353
Copyright owner: ® Лещук Роман Ярославович, Васильків Василь Васильович, Гевко Ігор Богданович, Гудь Віктор Зеновійович
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:2003



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.