Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3938

Назва: Верстат для проточування і профілювання гвинтових елементів шнекових механізмів
Інші назви: Workbench for turning screw elements of screw conveyors
Станок для протачивания винтовых элементов шнековых механизмов
Автори: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Ігор Богданович
Гудь, Віктор Зеновійович
Лещук, Роман Ярославович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hud, Viktor Zenoviiovych
Leschuk, Roman Yaroslavovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Игорь Богданович
Гудь, Виктор Зеновьевич
Лещук, Роман Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 61353 UA, МПК B21D 11/06. Верстат для проточування і профілювання гвинтових елементів шнекових механізмів [Текст] / Лещук Роман Ярославович, Васильків Василь Васильович, Гевко Ігор Богданович, Гудь Віктор Зеновійович (Україна) - опубл. 17.11.2003.
Patent 61353 UA, MPK B21D 11/06. Workbench for turning screw elements of screw conveyors [Text] / Hevko Ihor Bohdanovych, Leschuk Roman Yaroslavovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Hud Viktor Zenoviiovych (Ukraine) - publ. 17.11.2003.
Патент 61353 UA, МПК B21D 11/06. Станок для протачивания винтовых элементов шнековых механизмов [Текст] / Гевко Игорь Богданович, Лещук Роман Ярославович, Василькив Василий Васильевич, Гудь Виктор Зеновьевич (Украина) - опубл. 17.11.2003.
Дата публікації: 17-лис-2003
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Верстат для проточування і профілювання гвинтових елементів шнекових механізмів, який виконаний у вигляді станини, шпиндельного вузла, механізмів подачі, формоутворення і приводів верстата, пневмоциліндра, задньої і передньої бабок, супортів поперечного і повздовжнього і різцетримача, який відрізняється тим, що шпиндельний вузол виконаний у вигляді шпинделя, на якому встановлено гвинтову заготовку по посадці ковзання з кроком, не меншим від 1,5...2 витків, з правої сторони якої виконаний двосторонній зовнішній наскрізний паз, в який встановлено розрізну шайбу, яка контактує з підпірною шайбою, торець якої має форму гвинтової заготовки, яка контактує з гвинтовим елементом, в середину гвинтової заготовки вставлені розпірні гвинтові елементи аналогічних розмірів, але меншого зовнішнього діаметра, їх кількість визначена величиною кроку гвинтової заготовки, з другого кінця гвинтова заготовка контактує з циліндричним виступом шпинделя, лівий кінець шпинделя встановлений на дві або більше пар підшипників і з’єднаний з пневмоциліндром з можливістю осьового і кругового переміщення, задня бабка виконана у вигляді калібра з внутрішнім циліндричним отвором діаметром, більшим від зовнішнього діаметра гвинтової заготовки, довжиною, більшою від довжини гвинтової заготовки, задня бабка оснащена приводом осьового переміщення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3938
Інші ідентифікатори: 61353
Власник авторського права: ® Лещук Роман Ярославович, Васильків Василь Васильович, Гевко Ігор Богданович, Гудь Віктор Зеновійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2003



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.