Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3820

Назва: Пристрій для навивання стрічки в спіраль на ребро із змінним кутом підняття гвинтової лінії
Інші назви: Appliance for winding band into a spiral on the rib with changing elevation angle of the screw
Устройство для навивки ленты в спираль на ребро с переменным углом подъема винтовой линии
Автори: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Ігор Богданович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Игорь Богданович
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 49470 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для навивання стрічки в спіраль на ребро із змінним кутом підняття гвинтової лінії [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Васильків Василь Васильович, Радик Дмитро Леонидович, Пилипець Михайло Ількович (Україна) - опубл. 16.09.2002.
Patent 49470 UA, MPK B21D 11/06. Appliance for winding band into a spiral on the rib with changing elevation angle of the screw [Text] / Pylypets Mykhailo Ilkovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Radyk Dmytro Leonidovych (Ukraine) - publ. 16.09.2002.
Патент 49470 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для навивки ленты в спираль на ребро с переменным углом подъема винтовой линии [Текст] / Пилипец Михаил Илькович, Василькив Василий Васильевич, Гевко Игорь Богданович, Радик Дмитрий Леонидович (Украина) - опубл. 16.09.2002.
Дата публікації: 16-вер-2002
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для навивання стрічки в спіраль на ребро із змінним кутом підняття гвинтової лінії, який містить оправу з кільцевим виступом, торцева поверхня якого виконана у вигляді гвинтової поверхні, та приводом обертання, пристосування для затиску переднього кінця стрічки на оправі, напрямний ролик для стрічки, встановлений на осі, розміщеній у корпусі, який встановлений на плиті, та формоутворюючий ролик з ступінчастою робочою поверхнею, вісь якого розміщена перпендикулярно до осі оправи, а також привід переміщення формоутворюючого ролика в напрямку, перпендикулярному і паралельному до осі оправи, який відрізняється тим, що профілі контурів поверхонь ступенів формоутворюючого ролика у площинах, перпендикулярних до його осі, виконані еліпсними, а торцева гвинтова поверхня кільцевого виступу, розміщеного на оправі, виконана із змінним кутом підняття гвинтової лінії, а корпус, в якому розміщений напрямний ролик, розміщений з можливістю зміщення в пазу, виконаному на плиті, та підпружинений відносно нерухомого призматичного стояка, закріпленого на плиті та розміщеного на кінці пазу плити, причому параметри геометрії формоутворюючого ролика зв’язані з параметрами геометрії виконуваної спіралі співвідношенням:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3820
Інші ідентифікатори: 49470
Власник авторського права: ® Гевко Ігор Богданович, Васильків Василь Васильович, Радик Дмитро Леонидович, Пилипець Михайло Ількович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2002



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.