Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3820

Title: Пристрій для навивання стрічки в спіраль на ребро із змінним кутом підняття гвинтової лінії
Other Titles: Appliance for winding band into a spiral on the rib with changing elevation angle of the screw
Устройство для навивки ленты в спираль на ребро с переменным углом подъема винтовой линии
Authors: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Ігор Богданович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Игорь Богданович
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 49470 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для навивання стрічки в спіраль на ребро із змінним кутом підняття гвинтової лінії [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Васильків Василь Васильович, Радик Дмитро Леонидович, Пилипець Михайло Ількович (Україна) - опубл. 16.09.2002.
Patent 49470 UA, MPK B21D 11/06. Appliance for winding band into a spiral on the rib with changing elevation angle of the screw [Text] / Pylypets Mykhailo Ilkovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Radyk Dmytro Leonidovych (Ukraine) - publ. 16.09.2002.
Патент 49470 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для навивки ленты в спираль на ребро с переменным углом подъема винтовой линии [Текст] / Пилипец Михаил Илькович, Василькив Василий Васильевич, Гевко Игорь Богданович, Радик Дмитрий Леонидович (Украина) - опубл. 16.09.2002.
Issue Date: 16-sze-2002
Date of entry: 24-sze-2014
Keywords: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Abstract: Пристрій для навивання стрічки в спіраль на ребро із змінним кутом підняття гвинтової лінії, який містить оправу з кільцевим виступом, торцева поверхня якого виконана у вигляді гвинтової поверхні, та приводом обертання, пристосування для затиску переднього кінця стрічки на оправі, напрямний ролик для стрічки, встановлений на осі, розміщеній у корпусі, який встановлений на плиті, та формоутворюючий ролик з ступінчастою робочою поверхнею, вісь якого розміщена перпендикулярно до осі оправи, а також привід переміщення формоутворюючого ролика в напрямку, перпендикулярному і паралельному до осі оправи, який відрізняється тим, що профілі контурів поверхонь ступенів формоутворюючого ролика у площинах, перпендикулярних до його осі, виконані еліпсними, а торцева гвинтова поверхня кільцевого виступу, розміщеного на оправі, виконана із змінним кутом підняття гвинтової лінії, а корпус, в якому розміщений напрямний ролик, розміщений з можливістю зміщення в пазу, виконаному на плиті, та підпружинений відносно нерухомого призматичного стояка, закріпленого на плиті та розміщеного на кінці пазу плити, причому параметри геометрії формоутворюючого ролика зв’язані з параметрами геометрії виконуваної спіралі співвідношенням:
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3820
Other Identifiers: 49470
Copyright owner: ® Гевко Ігор Богданович, Васильків Василь Васильович, Радик Дмитро Леонидович, Пилипець Михайло Ількович
Content type: Other
Ebben a gyűjteményben:2002



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!