Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3775

Назва: Пристрій для складання пруткових полотен транспортно-технологічних систем машин
Інші назви: Device for piling of bar mats of transport processing systems of machines
Устройство для сборки прутковых полотен транспортно-технологических систем машин
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гевко, Ігор Богданович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Игорь Богданович
Бібліографічний опис: Патент 43562 UA, МПК B21D 39/00. Пристрій для складання пруткових полотен транспортно-технологічних систем машин [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Гевко Іван Богданович (Україна) - опубл. 17.12.2001.
Patent 43562 UA, MPK B21D 39/00. Device for piling of bar mats of transport processing systems of machines [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 17.12.2001.
Патент 43562 UA, МПК B21D 39/00. Устройство для сборки прутковых полотен транспортно-технологических систем машин [Текст] / Гевко Иван Богданович, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 17.12.2001.
Дата публікації: 17-гру-2001
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 39/00
способи з’єднання виробів або їх частин, наприклад облицювання листовим металом способами іншими, ніж плакірованіе
Короткий огляд (реферат): Пристрій для складання пруткових полотен транспортно-технологічних систем машин, що виконаний у вигляді рами, на якій встановлені з двох сторін гідравлічні механізми для складання, установчі призми, стійки і опори, який відрізняється тим, що в нижній частині рами встановлена гідростанція (компресор), у верхній частині якої з .двох сторін встановлені розкатні головки з приводом осьового і обертового рухів, в нижній частині між розкатниками встановлені на опорах привідні зірочки, у виїмках між зубами верхньої частини, навпроти розкатних головок, встановлені прутки для розвальцювання, у верхній частині над зірочками встановлено гідро- або пневмоциліндри для затиску прутків від прогинання, між цими двома гідро- або пневмоциліндрами встановлено додатково ще два гідро- або пневмоциліндри для цих же цілей, в цих випадках прутки встановлюються на призми, перед цією позицією розвальцювання розміщені навпроти зірочок підставки з виїмками .для встановлення і складання 4...8 прутків з пластинами, а розкатна головка виконана у вигляді плити, яка має переміщення в осьовому напрямку, зверху плити встановлено електродвигун, який системою пасів з’єднаний зі шпинделем розкатника, корпус розкатної . головки з’єднаний із штоком гідро- або пневмопиліндра системою кріпильних деталей, корпус гідро- або пневмоциліндра жорстко кріпиться до стійки, а остання до рами. підставка для складання полотен по відношенню до зірочок опущена на 5...10 мм, а виїмки під прутки на підставці виконані з глибиною 3...5 мм з кроком, рівним кроку полотна, для зменшення зусилля переміщення на крок при розкатуванні кінців прутків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3775
Інші ідентифікатори: 43562
Власник авторського права: ® Гевко Ігор Богданович, Гевко Іван Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2001



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.