Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2667
Назва: Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ПАТ «Борщівський сирзавод»).
Інші назви: innovative ways to improve the business enterprise (for example, PJSC "Borschiv Cheese Factory").
Автори: Лесюк, Андрій Володимирович
Lesyuk, Andriy Volodymyrovych
Бібліографічний опис: Лесюк А.В. Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ПАТ «Борщівський сирзавод»). анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю „8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності“/ А. В. Лесюк, ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2013 - 2 с.
Дата публікації: 23-гру-2013
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 338
Теми: 8.03060102
менеджмент інноваційної діяльності
інноваційний розвиток, підприємство, стратегія.
інноваційний розвиток, підприємство, стратегія.
Короткий огляд (реферат): Дипломний проект на тему «Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ПАТ «Борщівський сирзавод»)» присвячений проблемі пошуку шляхів удосконалення господарської діяльності підприємства. В першій частині роботи розглянуто інноваційний розвиток як складова економічного розвитку, стратегічний інноваційний розвиток підприємств та його етапи розвитку. В другій частині подано загальну характеристика діяльності підприємства. Проаналізовано виробництва основних видів продукції на підприємстві, проблеми та перспективи розвитку ПАТ «Борщівський сирзавод», виробництво сирної продукції в Україні, ринок молокосировини і молокопродуктів, проблеми і перспективи. Дано загальну характеристику фінансової стійкості підприємства, прибутку та рентабельності підприємства. Проектно-рекомендаційна частина присвячена пошуку шляхів інноваційного розвитку підприємства. Зокрема, обґрунтовано необхідність виходу на світовий зовнішній ринок та процесу удосконалення відділу маркетингу підприємства, запропоновано інноваційну стратегію просування продукції. Спеціальна частина містить заходи з покращення охорони праці, безпеки життєдіяльності та екології на підприємстві.
Diploma project on "Innovative ways to improve the business enterprise (for example, PJSC "Borschiv Cheese Factory")" on the problem of finding ways to improve the business enterprise. In the first part of the paper deals with the development of innovation as part of economic development, strategic development of innovative companies and its stages of development. The second part presents the general characteristics of the enterprise. The analysis of main products in the enterprise, problems and prospects of PJSC "Borschiv cheese factory", production of cheese production in Ukraine, Market milk and dairy products, problems and prospects. Given the general characteristics of the financial stability of the company, earnings and profitability of the company. Design and recommendation part is devoted to finding ways of innovative development company. In particular, the necessity of entering the foreign market and global process improvement company marketing department proposed an innovative strategy to promote products. A special section contains measures to improve safety, life safety and environment in the enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2667
Тип вмісту : Other
Розташовується у зібраннях:8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ANOTATsIYa_Lesyuk.doc28,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора