Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2623

Назва: Шляхи інноваційного розвитку підприємства харчової галузі (на прикладі ТОВ «Славпродукт»)
Інші назви: Ways of innovative food business (for example, of LLC "Slavprodukt")
Автори: Трач, Крістіна Ігорівна
Trach, Kristina
Бібліографічний опис: Трач К.І. Шляхи інноваційного розвитку підприємства харчової галузі (на прикладі ТОВ «Славпродукт») : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю «08.03060102 - Менеджмент інноваційної діяльності» / К.І. Трач, І.І, Стойко; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2013. – Тернопіль : ТНТУ, 2013. – 2 с.
Дата публікації: гру-2013
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 338.43
Теми: інновація
інноваційний проект
харчова галузь
ефективність проекту
виготовлення консервів
innovation
innovative design
food industry
effectiveness of the project
manufacturing of canned food
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота за спеціальністю 8.03060102 «Менеджмент інноваційної діяльності». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2013. Магістерська робота складається з пояснювальної записки, яка містить п’ять основних частин, та проектно-демонстраційного матеріалу. Базою для виконання роботи служить підприємство ТОВ «Славпродукт». У теоретичній частині визначено сучасний стан та тенденції розвитку харчової галузі України, висвітлено інноваційну активність вітчизняних підприємств, інноваційні пріоритети галузі. У аналітико-дослідницькій частині здійснено аналіз інноваційної та економічної діяльності ТОВ «Славпродукт», досліджено інноваційний потенціал підприємства, проаналізовано макро- та мікросередовище інноваційно активного підприємства, проведений SWOT-аналіз ТОВ «Славпродукт» за 2011-2012 рр., сформована інноваційна стратегія товариства. У проектно-рекомендаційній частині запропоновано напрями перспективного розвитку підприємства, обрано проект із впровадження нової лінії на виробництві, оцінено ефективність реалізації проекту. У роботі запропоновано також інноваційні заходи для підприємства з охорони праці, безпеки в надзвичайних ситуаціях та екології.
Master's thesis, specialty 8.03060102 "Management of innovation activities." - Ternopil National Ivan Pul'uj Technical University. - Ternopil, 2013. Master's thesis consists of an explanatory note, which contains five main parts, and design a poster. Basis for performance is the company of LLC "Slavprodukt." In the theoretical part was defined the current state and trends development of the food industry in Ukraine, was highlighted the innovative activity of domestic enterprises, innovative industry priorities. In analytical research the analysis of innovation and economic activity of LLC "Slavprodukt" explored innovative potential of enterprises, analyzes the macro and microenvironment of innovation active enterprises, conducted SWOT-analysis of LLC "Slavprodukt" in 2011-2012, was formed an innovative partnership strategy. In the design and recommendation part were proposed areas of enterprise development perspective, selected the project from the second line in the workplace, evaluated the effectiveness of the project. The paper also proposed measures for innovative enterprises on health, safety emergencies and ecology.
Опис: Анотація на дипломну робота магістра за спеціальністю «08.03060102 - Менеджмент інноваційної діяльності
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2623
Тип вмісту : Other
Розташовується у зібраннях:8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора