このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/241

タイトル: Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині
その他のタイトル: The first period of mixing process using new dough making machine
著者: Стадник, Ігор Ярославович
Stadnyk, I.
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 2. — С. 72-78. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
発行日: 12-3月-2009
Date of entry: 28-7月-2009
出版者: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 664.653.1
キーワード: ефект замішування
адсорбція
структура тіста
дифузія
рідкі компоненти
mixing effect
adsorbcion
structure of doug
diffusion
liquds components
抄録: На основі нової тістомісильної машини дискретної дії досліджено основні характеристики дозування рідких компонентів і борошна та необхідні конструктивні параметри на першому періоді першої стадії процесу замішування. Встановлено, що спосіб поетапного попереднього змішування у ваговому стані при сприянні вібраційної дії дозатора борошна і механічної дії місильного органу сприяє підвищенню ефективності процесу адсорбції.
Bases on new dough making machine of discreet action if has been researched the main characteristics the number liquids components and Hour and constructive parameters which are needed during the first period of mixing process. If has mentioned that the way of permanent mixing in weighting state under vibration and mechanic action of mixing mechanizm inference allows to higher the process effectiveness.
URI: http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/241
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
出現コレクション:Вісник ТДТУ, 2009, том 14, № 2



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。