Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/241
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стадник, Ігор Ярославович | uk |
dc.contributor.author | Stadnyk, I. | en |
dc.date.accessioned | 2009-07-28T13:21:55Z | - |
dc.date.available | 2009-07-28T13:21:55Z | - |
dc.date.issued | 2009-03-12 | - |
dc.identifier.citation | Стадник І. Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 2. — С. 72-78. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). | uk |
dc.identifier.issn | 1727-7108 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/241 | - |
dc.description.abstract | На основі нової тістомісильної машини дискретної дії досліджено основні характеристики дозування рідких компонентів і борошна та необхідні конструктивні параметри на першому періоді першої стадії процесу замішування. Встановлено, що спосіб поетапного попереднього змішування у ваговому стані при сприянні вібраційної дії дозатора борошна і механічної дії місильного органу сприяє підвищенню ефективності процесу адсорбції. | uk |
dc.description.abstract | Bases on new dough making machine of discreet action if has been researched the main characteristics the number liquids components and Hour and constructive parameters which are needed during the first period of mixing process. If has mentioned that the way of permanent mixing in weighting state under vibration and mechanic action of mixing mechanizm inference allows to higher the process effectiveness. | en |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.subject | ефект замішування | uk |
dc.subject | адсорбція | uk |
dc.subject | структура тіста | uk |
dc.subject | дифузія | uk |
dc.subject | рідкі компоненти | uk |
dc.subject | mixing effect | en |
dc.subject | adsorbcion | en |
dc.subject | structure of doug | en |
dc.subject | diffusion | en |
dc.subject | liquds components | en |
dc.title | Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині | uk |
dc.title.alternative | The first period of mixing process using new dough making machine | en |
dc.type | Article | en |
dc.rights.holder | © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“ | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.status | Опубліковано раніше | uk |
dc.subject.udc | 664.653.1 | en |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТДТУ, 2009, том 14, № 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TSTUB_2009_v14_No2-I_Stadnyk-The_first_period_of_mixing_process__72.djvu | 109,98 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
TSTUB_2009_v14_No2-I_Stadnyk-The_first_period_of_mixing_process__72.pdf | 223,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
TSTUB_2009_v14_No2-I_Stadnyk-The_first_period_of_mixing_process_72__COVER.png | 398,61 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.