Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/241

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтадник, Ігор Ярославовичuk
dc.contributor.authorStadnyk, I.en
dc.date.accessioned2009-07-28T13:21:55Z-
dc.date.available2009-07-28T13:21:55Z-
dc.date.issued2009-03-12-
dc.identifier.citationСтадник І. Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 2. — С. 72-78. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).uk
dc.identifier.issn1727-7108-
dc.identifier.urihttp://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/241-
dc.description.abstractНа основі нової тістомісильної машини дискретної дії досліджено основні характеристики дозування рідких компонентів і борошна та необхідні конструктивні параметри на першому періоді першої стадії процесу замішування. Встановлено, що спосіб поетапного попереднього змішування у ваговому стані при сприянні вібраційної дії дозатора борошна і механічної дії місильного органу сприяє підвищенню ефективності процесу адсорбції.uk
dc.description.abstractBases on new dough making machine of discreet action if has been researched the main characteristics the number liquids components and Hour and constructive parameters which are needed during the first period of mixing process. If has mentioned that the way of permanent mixing in weighting state under vibration and mechanic action of mixing mechanizm inference allows to higher the process effectiveness.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.subjectефект замішуванняuk
dc.subjectадсорбціяuk
dc.subjectструктура тістаuk
dc.subjectдифузіяuk
dc.subjectрідкі компонентиuk
dc.subjectmixing effecten
dc.subjectadsorbcionen
dc.subjectstructure of dougen
dc.subjectdiffusionen
dc.subjectliquds componentsen
dc.titleПроцеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машиніuk
dc.title.alternativeThe first period of mixing process using new dough making machineen
dc.typeArticleen
dc.rights.holder© „Вісник Тернопільського державного технічного університету“uk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.statusОпубліковано ранішеuk
dc.subject.udc664.653.1en
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2009, том 14, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.