กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20603
ชื่อเรื่อง: Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентами 3 курсу галузі знань 07 «Управління та адміністрування » за спеціальностями 073 «Менеджмент», 074 «Публічне управління та адміністрування» для денної форми навчання
ผู้แต่ง: Юрик, Н.Є.
Сороківська, О.А.
Гарматюк, О.О.
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації розроблені на підставі Закону України «Про вищу освіту», інструкцій Міністерства освіти та науки України, галузевих стандартів вищої освіти України з підготовки бакалаврів (за видами економічної діяльності): освітньо-професійної програми, освітньо-кваліфікаційної характеристики, засобів діагностики якості вищої освіти бакалавра; Положення про організацію навчального процесу у ТНТУ імені Івана Пулюя.
วันที่เผยแพร่: 2016
Date of entry: 9-พฤษ-2017
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016
คำสำคัญ: економічна діяльність
організація
підприємство
виробництво
управління
менеджмент
บทคัดย่อ: Метою виробничої практики є формування у студентів професійних умінь і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності в реальних ринкових умовах; поглиблення та закріплення теоретичних знань; опанування студентами сучасних прийомів, методів та знарядь праці в галузі їх майбутньої професії; виховання у студентів потреби постійно поповнювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.
รายละเอียด: Завдання виробничої практики. Під час виробничої практики студент повинен опанувати систему умінь і набути навички щодо вирішення типових завдань відповідно до посад, які може обіймати випускник вищого навчального закладу - бакалавр з менеджменту, основним видом діяльності якого є управлінська діяльність в організаціях. Об'єктами практики можуть бути підприємства різних форм власності, видів господарської діяльності, організаційно-правового статусу, які є юридичними особами і функціонують на ринку не менше двох років та здійснюють виробничо-торговельну, посередницьку, оптово-збутову та інші види діяльності. Підприємства повинні відповідати сучасним вимогам, тобто мають застосовуватись передові форми та методи управління й організації виробничої, планово-економічної роботи, логістичної і маркетингової діяльності, бухгалтерського обліку, впроваджуватись прогресивні технології виробництва, організації праці та управління. Крім того, штат підприємства має бути укомплектований висококваліфікованими фахівцями, здатними створити відповідні умови студентам у здобутті професійних навичок.
Content: Результатами виробничої практики є набуття студентами окремих компетенцій щодо роботи менеджера та управління структурними підрозділами підприємств на первинному рівні, операційними системами та процесами в організаціях.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20603
Copyright owner: © Юрик Н.Є., Сороківська О.А., Гарматюк О.О.
Content type: Learning Object
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Наукові публікації працівників кафедри менеджменту та адміністрування

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Практика 3 курсу.pdfОсновний матеріал853,06 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ