Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20603
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрик, Н.Є.-
dc.contributor.authorСороківська, О.А.-
dc.contributor.authorГарматюк, О.О.-
dc.date.accessioned2017-05-09T13:45:07Z-
dc.date.available2017-05-09T13:45:07Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації розроблені на підставі Закону України «Про вищу освіту», інструкцій Міністерства освіти та науки України, галузевих стандартів вищої освіти України з підготовки бакалаврів (за видами економічної діяльності): освітньо-професійної програми, освітньо-кваліфікаційної характеристики, засобів діагностики якості вищої освіти бакалавра; Положення про організацію навчального процесу у ТНТУ імені Івана Пулюя.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20603-
dc.descriptionЗавдання виробничої практики. Під час виробничої практики студент повинен опанувати систему умінь і набути навички щодо вирішення типових завдань відповідно до посад, які може обіймати випускник вищого навчального закладу - бакалавр з менеджменту, основним видом діяльності якого є управлінська діяльність в організаціях. Об'єктами практики можуть бути підприємства різних форм власності, видів господарської діяльності, організаційно-правового статусу, які є юридичними особами і функціонують на ринку не менше двох років та здійснюють виробничо-торговельну, посередницьку, оптово-збутову та інші види діяльності. Підприємства повинні відповідати сучасним вимогам, тобто мають застосовуватись передові форми та методи управління й організації виробничої, планово-економічної роботи, логістичної і маркетингової діяльності, бухгалтерського обліку, впроваджуватись прогресивні технології виробництва, організації праці та управління. Крім того, штат підприємства має бути укомплектований висококваліфікованими фахівцями, здатними створити відповідні умови студентам у здобутті професійних навичок.uk
dc.description.abstractМетою виробничої практики є формування у студентів професійних умінь і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності в реальних ринкових умовах; поглиблення та закріплення теоретичних знань; опанування студентами сучасних прийомів, методів та знарядь праці в галузі їх майбутньої професії; виховання у студентів потреби постійно поповнювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.uk
dc.description.tableofcontentsРезультатами виробничої практики є набуття студентами окремих компетенцій щодо роботи менеджера та управління структурними підрозділами підприємств на первинному рівні, операційними системами та процесами в організаціях.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectекономічна діяльність-
dc.subjectорганізація-
dc.subjectпідприємство-
dc.subjectвиробництво-
dc.subjectуправління-
dc.subjectменеджмент-
dc.titleМетодичні вказівки для проходження виробничої практики студентами 3 курсу галузі знань 07 «Управління та адміністрування » за спеціальностями 073 «Менеджмент», 074 «Публічне управління та адміністрування» для денної форми навчанняuk
dc.typeLearning Objectuk
dc.rights.holder© Юрик Н.Є., Сороківська О.А., Гарматюк О.О.uk
dc.coverage.placenameТернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.countryUAuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри менеджменту та адміністрування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практика 3 курсу.pdfОсновний матеріал853,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора