Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20125

Назва: Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними
Інші назви: Investigating the nitrate contamination of foodstuffs and their derivatives
Автори: Костючок, Н. В.
Бессараб, О. С.
Kostyuchok, N. V.
Bessarab, O. S.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Костючок Н. В. Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними / Н. В. Костючок, О. С. Бессараб // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 236–237. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Kostyuchok N. V., Bessarab O. S. (2016) Doslidzhennia problemy zabrudnennia kharchovykh produktiv nitratamy ta yikh pokhidnymy [Investigating the nitrate contamination of foodstuffs and their derivatives]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 236-237 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 635.64
006.83
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 236-237
Початкова сторінка: 236
Кінцева сторінка: 237
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20125
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Перелік літератури: 1. Державні санітарні правила і норми захисту продовольчої сировини та продуктів харчування від забруднення нітрозоамінами. —К., 2001.
2. Журавлёва В. Ф., Цапков М. М. Токсичность нитратов и нитритов // Гигиена и санитария. – 1983 - №1 - с. 60-69.
3. ДСТУ 29270-95 «Продукти переробки плодів і овочів. Методи визначення нітратів в овочах», «Методика визначення нітратів і нітритів у продуктах рослинництва», № 5048-89.
4. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/ V. Shutyuk,S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska // Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016.Т. 10, Випуск 3.– с. 56–60.
References: 1. Derzhavni sanitarni pravyla i normy zakhystu prodovolchoi syrovyny ta produktiv kharchuvannia vid zabrudnennia nitrozoaminamy. -K., 2001.
2. Zhuravleva V. F., Tsapkov M. M. Toksichnost nitratov i nitritov, Hihiena i sanitariia, 1983 - No 1 - P. 60-69.
3. DSTU 29270-95 "Produkty pererobky plodiv i ovochiv. Metody vyznachennia nitrativ v ovochakh", "Metodyka vyznachennia nitrativ i nitrytiv u produktakh roslynnytstva", No 5048-89.
4. Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products/ V. Shutyuk,S. Vasilenko, A. Bessarab, O. Benderska, Kharchova nauka i tekhnolohiia, Odesa, 2016.V. 10, Issue 3, P. 56–60.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.