Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19563
Назва: Інноваційні пропозиції з покращення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТзОВ «Сатва І.К.»
Автори: Пасєка, Віктор Олегович
Бібліографічний опис: Пасєка В.О. «Інноваційні пропозиції з покращення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТзОВ «Сатва І.К.»)». – Рукопис. Магістерська робота зі спеціальності 8.03060102 – Менеджмент інноваційної діяльності, – Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя, Тернопіль, 2017.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 12-бер-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя
Теми: 8.18010012
управління інноваційною діяльністю
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота зі спеціальності 8.03060102 – Менеджмент інноваційної діяльності, – Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя, Тернопіль, 2017. Магістерська робота передбачає вирішення завдання з обґрунтування інноваційних пропозицій з покращення конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано теоретичні розробки з основних аспектів і сутності конкурентоспроможності підприємств, ефективного управління якістю продукції, сучасний стан галузі стоматологічного приладобудування. Розглянуто загальну характеристику базового підприємства ТзОВ «Сатва І.К.», аналіз виробництва і реалізації продукції, фінансові показники діяльності підприємства, основні засоби та використання трудових ресурсів. Обґрунтовано упровадження заходів з удосконалення системи управління якістю продукції (TQM); покращення дизайну стоматологічного обладнання; удосконалення цінової політики та покращення його маркетингової діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19563
ISSN: uk
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.18010012 — управління інноваційною діяльністю

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат.doc285 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора