Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Risultati: 1 - 16 di 16
  • Precedente
  • 1
  • Successivo
Documenti rinvenuti:
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментівГруник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V.
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктовMasanskiy, Sergey; Makarenko, Anna; Bolsun, Anastasiya; Масанский, Сергей; Макаренко, Анна; Болсун, Анастасия
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарівПокотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Визначення засобу подовшення зберігання католітуВолосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович
Conference Abstract11-ott-201728-ott-2017Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Proceedings Book11-ott-201711-ott-2017Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції-
Article25-apr-201726-lug-2017Технологічні інновації у харчовій промисловостіЖигунов, А.; Zhygunov, A.
Article25-apr-201726-lug-2017Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчуванняЩолоков, М.; Shcholokov, M.
Article25-apr-201726-lug-2017Дослідження процесу екстрагування плодів шипшиниПрищепа, Ю. Ю.; Чорний, В. М.; Лапіна, Н. В.
Conference Abstract16-nov-201725-gen-2018Аналіз показників якості продуктів харчуванняЛясота, О. Б.; Пилипець, Г. С.; Lyasota, O. B.; Pylypets, G. S.
Risultati: 1 - 16 di 16
  • Precedente
  • 1
  • Successivo