霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19352
Title: Фінансово економічне обгрунтування бізнес-плану підприємства в контексті підвищення його конкурентоспроможності, на прикладі ПАТ «ТерА»
Other Titles: Financial-economic substantiation of enterprise business-plan for its competitive recovery (PJSC “TerA’ as a case study)
Authors: Костюк, Аліна Олександрівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Костюк А.О. Фінансово економічне обгрунтування бізнес-плану підприємства в контексті підвищення його конкурентоспроможності, на прикладі ПАТ «ТерА» : дипломна робота магістра за спеціальністю «8.03050801 «Фінанси і кредит» (за спеціалізованими програмами)»/ А.О. Костюк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль,2017. – 142 с.
Bibliographic description (International): Kostiuk A.O. Financial-economic substantiation of enterprise business-plan for its competitive recovery (PJSC “TerA’ as a case study) : Master’s diploma thesis on speciality “8.03050801 "Finance and Credit" (according to special programmes)”/ A.O.Kostiuk; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil: TNTU, 2017. – 142 p.
Issue Date: 二月-2017
Submitted date: 二月-2017
Date of entry: 23-二月-2017
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Мариненко, Наталія Юріївна
Committee members: Шпилик, Світлана Василівна
UDC: 658.5:339.137
Keywords: бізнес-план, конкурентоспроможність, фінансовий аналіз, період окупності, грошовий потік, економічна ефективність
Abstract: У роботі досліджено теоретичні аспекти бізнес-планування та конкурентоспроможності, основні методи її визначення, етапи розроблення бізнес-плану. Здійснено фінансовий аналіз діяльності підприємства, аналіз основних стратегій при розробленні бізнес-плану, оцінено конкурентоспроможність ПАТ «ТерА» на вітчизняному ринку кондитерських виробів. Розроблено бізнес-план щодо запуску нової автоматичної лінії для виробництва кондитерських виробів та сформульовано напрями покращення фінансових результатів діяльності й конкурентоспроможності досліджуваного підприємства. Оцінено тенденції розвитку кондитерської галузі України та проаналізовано маркетингове середовище, у якому функціонує ПАТ «ТерА». Обґрунтовано економічну ефективність запропонованого бізнес-плану для даного підприємства
Description: Захист відбудеться 24 лютого 2017 р. о __00 годині на засіданні екзаменаційної комісії №60 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Білогірська, 50, навчальний корпус №10, ауд. 218
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19352
Copyright owner: Костюк А.О., 2017
References (Ukraine): 1. Костюк А.О. Оцінювання конкурентоспроможності підприємства з використанням диференціального методу / А.О. Костюк // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах» (Тернопіль, 22-24 вересня 2016 р.) / Міністерство освіти і науки України, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: Крок, 2016. – С. 87 – 89. 2. Костюк А.О. Розробка бізнес-плану як спосіб підвищення конкурентоспроможності підприємства / А.О. Костюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей V міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 17–18 листоп. 2016 р.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2016. – С. 335.
Content type: Thesis
�蝷箔����:8.03050801 — фінанси і кредит

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Avtoreferat_Kostiuk A.O.pdf277,34 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�