Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19294
Назва: Інноваційні шляхи покращення використання виробничого потенціалу підприємства (на прикладі ТОВ «Нововолинська швейна фабрика»)
Інші назви: Innovative ways to improvement of the enterprise production facilities use (LCC "Novovolynsk Clothes Factory" as a case study)
Автори: Мазярчук, Петро Миколайович
Mazyarchuk, Petro Mykolayovych
Приналежність: ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
Бібліографічний опис: Мазярчук П. М. Інноваційні шляхи покращення використання виробничого потенціалу підприємства (на прикладі ТОВ «Нововолинська швейна фабрика») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.18010012 — управління інноваційною діяльністю“/ П. М. Мазярчук ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Дата публікації: 2017
Дата подання: 2017
Дата внесення: 22-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Шерстюк, Роман Петрович
Теми: 8.18010012
управління інноваційною діяльністю
інноваційна діяльність
виробничий потенціал
покращення
ефективність
innovation
production
improving
efficiency
Кількість сторінок: 7
Короткий огляд (реферат): Мазярчук П.М. «Інноваційні шляхи покращення використання виробничого потенціалу підприємства (на прикладі ТОВ «Нововолинська швейна фабрика»). – Рукопис. Спеціальність 8.18010012 – Управління інноваційною діяльністю. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2017. Об'єктом дослідження виступає ТОВ «Нововолинська швейна фабрика», що знаходиться в місті Нововолинськ Волинської області. Продуктивність діяльності підприємства в значній мірі залежить від ефективного процесу управління. Тобто правильність, виваженість і оперативність прийняття управлінських рішень в системі оперативного управління підприємством є важливим чинником успішної діяльності підприємства на ринку. Фінансовий стан підприємства має повну залежність від вдало вибраного виду діяльності і успішного функціонування системи реалізації та управління. Тому метою даної роботи є розробка інноваційних шляхів покращення використання виробничого потенціалу підприємства. В результаті розроблення інноваційних напрямів покращення використання виробничого потенціалу планується вивести підприємство із кризи, шляхом реорганізації існуючого структурного підрозділу. Результати роботи доцільно застосувати на практиці, що дасть змогу значно вдосконалити та покращити діяльність ТОВ «Нововолинська швейна фабрика».
Mazyarchuk P.M. "Innovative ways to improvement of the enterprise production facilities use (LCC "Novovolynsk Clothes Factory" as a case study)" – Manuscript. Specialty 8.18010012. – Innovation management. – Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University. – Ternopil, 2017. Object of research supports LCC "Novovolynsk Clothes Factory", located in Novovolynsk Volyn region. The performance of the company largely depends on effective management process. That is correct, balance and speed decision-making system operational management is now an important factor in the success of the enterprise market. The financial condition of the company is completely dependent on successfully chosen activity and successful functioning of implementation and management. The purpose of this work is to develop innovative ways to improve the use of production capacity of enterprises. As a result, development of innovative directions of improving the use of production capacity is scheduled to venture out of the crisis by restructuring existing structural unit. The results of the work should be used in practice that will significantly improve and enhance the activity of LCC "Novovolynsk Clothes Factory".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19294
ISSN: uk
Перелік літератури: 1. Мазярчук П. Енергоефективне обладнання в малому бізнесі. Рекомендації з енергозбереження в пекарнях [Текст] / Христина Кирич, Тарас Бронашко, Володимир Кріль, Петро Мазярчук, Павло Мазярчук // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку». – Тернопіль, ТНТУ, 2016. – С. 126.
2. Мазярчук П.М. Сучасний Креативний ресурс підприємства. Питання збереження кваліфікованих працівників [Текст] / В.С. Кріль, Ю.А. Щербатенко, П.М. Мазярчук, П.М. Мазярчук // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2016. – С. 393.
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.18010012 — управління інноваційною діяльністю

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!Автореферат Петро Мазярчук.pdf290,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора