Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
UDC
Gönderi Tarihi
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Yardım
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Факультет економіки та менеджменту (ФЕМ)
Кафедра бухгалтерського обліку та аудиту (ОА)
Кафедра економіки та фінансів (ЕФ)
Кафедра економічної кібернетики (БЕ)
Кафедра менеджменту та адміністрування (МА)
Кафедра промислового маркетингу (МК)
Кафедра психології (ПС)
Кафедра українознавства і філософії (УЗ)
Кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг (МП)
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-2 den 2.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Tür
Yayın Tarihi
Date of entry
Başlık
Yazar(lar)
Methodical recommendations
2017
4-Ara-2017
Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Федишин, Ірина Богданівна
;
Вовк, Ірина Петрівна
;
Малюта, Людмила Ярославівна
Methodical recommendations
2017
5-Ara-2017
Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Владимир, Ольга Михайлівна
;
Дудкін, Павло Дмитрович
;
Мельник, Лілія Миколаївна
;
Стойко, Ігор Іванович
;
Андрушків, Богдан Миколайович
Keşfet
Yazar
1
Андрушків, Богдан Миколайович
1
Владимир, Ольга Михайлівна
1
Вовк, Ірина Петрівна
1
Дудкін, Павло Дмитрович
1
Малюта, Людмила Ярославівна
1
Мельник, Лілія Миколаївна
1
Стойко, Ігор Іванович
1
Федишин, Ірина Богданівна
Konu
2
241
1
24
1
сфера обслуговування
Yayın tarihi
2
2017