Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18313
Назва: Архітектура комп’ютерних систем
Автори: Голотенко, Олександр Сергійович
Дата публікації: 30-лис-2016
Дата внесення: 30-лис-2016
УДК: 681.3
ББК: 32.973
Теми: Архітектура комп’ютерних систем
Будова комп'ютера
Короткий огляд (реферат): Подано теоретичний матеріал із сучасних проблем архітектури комп’ютерів. Наведено методичні, наукові та практичні рішення з підвищення рівня знань студентів щодо використання й визначення конфігурації комп’ютерів. Рекомендовано для студентів в технічній і виробничій сферах, а також для фахівців з архітектури побудови ПК, які спеціалізуються в галузі використання й упровадження інформаційних технологій у різних сферах діяльності.
Опис: Подано теоретичний матеріал із сучасних проблем архітектури комп’ютерів. Наведено методичні, наукові та практичні рішення з підвищення рівня знань студентів щодо використання й визначення конфігурації комп’ютерів. Рекомендовано для студентів в технічній і виробничій сферах, а також для фахівців з архітектури побудови ПК, які спеціалізуються в галузі використання й упровадження інформаційних технологій у різних сферах діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18313
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Публікації працівників кафедри КТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Arkhitektura.pdf3,72 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора